Сұрақ-Жауап. Кеңес

​Жаңа жылда уланып қалмау жолдары

  • ​Жаңа жылда уланып қалмау жолдары

    ​Жаңа жылда уланып қалмау жолдары

Жаңа жылда бәріміз аста төк дастархан жаямыз. Бірақ соның салдарынан көп тамақты қорыта алмай, уланып қалып жататын кездеріміз де аз емес. Мейрамнан кейін уланып қалмас үшін не істеу керек?


Көбінесе біз майонезден уланамыз. Себебі салатқа қосылған майонез үстелде бірнеше сағат тұрса салаттарда сальмонелла артады. Оның үстіне ол майлы болғандықтан ауыр қорытылады. Диетологтар оны басқа дәмдеуішпен алмастыруға кеңес береді. Мәселен қаймақ, йогурт, өсімдік майы.

Және үстелдегі бар тамақты бірінен кейін бірін жей беруге болмайды. Себебі асқазан көп тамақты қорытып үлгермейді. Сондықтан тамақтанғаннан кейін қозғалу қажет.

Сонымен қатар шампан ішкеннен кейін басыңыз ауырмас үшін одан кейін ірімшік жеген жөн.


Дереккөз: Сегодня


reactor.inform.kz




Көрілген: 537    Пікірлер: 0

бейсенбі, 28.12.2017, 14:28

Достарыңмен бөліс:

  • СОҢҒЫ ЖАРИЯЛАНЫМДАР:

    Көп ашылған Көп пікір жазылған
    2018
    2008
    2009
    2010
    2011
    2012
    2013
    2014
    2015
    2016
    2017
    2018
    қазан
    қаңтар
    ақпан
    наурыз
    сәуір
    мамыр
    маусым
    шілде
    тамыз
    қыркүйек
    қазан
    қараша
    желтоқсан

    Алаш Айнасы мұрағаты

    Дс Сс Ср Бс Жм Сн Жс
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 31