Сұрақ-Жауап. Кеңес

Аспаз лавр жапырағының ерекшелігін айтты

  • Аспаз лавр жапырағының ерекшелігін айтты

    Аспаз лавр жапырағының ерекшелігін айтты

Тележүргізуші, дұрыс тамақтану бойынша сарапшы, бас аспаз Сергей Синицын Sputnik радиосына берген сұхбатында лавр жапырағын пайдалану және сақтау құпиясымен бөлісті, - деп хабарлайды Tengrinews.kz тілшісі.

Синицынның айтуынша, лавр жапырағына қатысты түрлі пікір бар. Мысалы, оны тамақ әзірлегенде тұтас салу және дайын болғаннан кейін қалдыру керек деп есептеледі. Алайда бас аспаз былай істеуге мүлдем болмайтынын айтты.

"Лавр жапыраған дұрыс пайдалану үшін, пайдалы және дәмді болуы үшін оның тамақ дайын болғанға 5 не 10 минут қалғанда салу керек және содан кейін оны міндетті түрде алып тастаған дұрыс. Әйтпесе эфир майымен бірге тамақ ащы болып кетеді. Бұл - айтарлықтай мықты дәмдеуіш. Сондықтан оны тамақ ыстық болып тұрғанда салған жөн", - деді ол.




Көрілген: 763    Пікірлер: 0

жексенбі, 13.09.2020, 20:12

Достарыңмен бөліс:

  • СОҢҒЫ ЖАРИЯЛАНЫМДАР:
    24 Қазан, 15:54
    Адам тән емес
    7 Қазан, 16:58
    ЭЦҚ деген не?

    Көп ашылған Көп пікір жазылған
    2020
    2008
    2009
    2010
    2011
    2012
    2013
    2014
    2015
    2016
    2017
    2018
    2019
    2020
    қазан
    қаңтар
    ақпан
    наурыз
    сәуір
    мамыр
    маусым
    шілде
    тамыз
    қыркүйек
    қазан
    қараша
    желтоқсан

    Алаш Айнасы мұрағаты

    Дс Сс Ср Бс Жм Сн Жс
    1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30 31